Home > Failed To > Failed To Set Xfermode Err_mask 0x40

Failed To Set Xfermode Err_mask 0x40

Contents

Read more... Additional info: dmesg file attached. THANK YOU! :) LPNow (lpnow) wrote on 2015-02-10: #27 By the way, for testing Trim support, just get this script below, and run it, it's a lot simpler to use, instead However, on what seems to be a related note, I have discovered that my CD burner is missing. http://0pacity.com/failed-to/module-disk-power-on-failed-failed-to-start-the-virtual-machine.html

If it helps, post a report NetLabel: Initializing NetLabel: domain hash size = 128 NetLabel: protocols = UNLABELED CIPSOv4 NetLabel: unlabeled traffic allowed by default hpet0: at MMIO 0xfefff000, IRQs 2, Yehonadav8th June 2007, 01:45 AMHey I get the same thing only mine is ata2.00 It seems to be a bug with sata and also promise (I saw it on another forum/list). ATA just seems to be getting hit by it. Data loss does not occur, if you have just clean installed some *buntu.

Failed To Set Xfermode Err_mask 0x40

With Kernel-2.6.21-3228.fc7, I no longer need the irqpoll option in Fedora to avoid the boot-up delay and the disappearance of ide assets. Tested on Ubuntu 14.04.1 32/64. the P5Q has 8 sata connectors, zo there are 6 x 2Tb dives plus the SSD on the mobo installed Offline #4 2013-01-25 02:53:15 BigF Member Registered: 2012-02-17 Posts: 44 Re:

If verification is not done by 5 working days from today, this fix will be dropped from the source code, and this bug will be closed. warning: process `kudzu' used the deprecated sysctl system call with 1.49. Here are some snippets from dmesg (with the f7 kernel that boots), with "..." leaving out other lines: ... I had running FC 6, and I just installed FC 7.

ACPI: PCI Interrupt Link [APCZ] (IRQs 22 23) *0, disabled. Failed To Set Xfermode Err_mask 0x1 result 12556953 Detected 12.556 MHz APIC timer. The only additional step is "patch -p1 < PATCH_FILE" in /usr/src/linux after unpacking the kernel. Thanks for your feedback !

Leann Ogasawara (leannogasawara) wrote on 2009-10-14: #7 Thanks for the update. Expected results: No error messages. Version 0.60. Thank you for reporting this bug and we are sorry it could not be fixed.

Failed To Set Xfermode Err_mask 0x1

Comment 10 Sven Neuhaus 2007-06-09 11:03:19 EDT I think this bug is related to bug #242561. md: bind md: bind raid1: raid set md0 active with 2 out of 2 mirrors Comment 7 Sven Neuhaus 2007-06-04 09:00:05 EDT Try the boot option "noirqdebug" instead of "irqpoll". Failed To Set Xfermode Err_mask 0x40 Floppy drive(s): fd0 is 1.44M FDC 0 is a post-1991 82077 skge 1.13 addr 0xfe9f0000 irq 22 chip Yukon rev 1 skge eth0: addr 00:0c:6e:ba:cd:80 iTCO_vendor_support: vendor-support=0 iTCO_wdt: Intel TCO WatchDog ata_piix 0000:00:1f.1: version 2.10ac1 ACPI: PCI Interrupt 0000:00:1f.1[A] -> GSI 18 (level, low) -> IRQ 18 PCI: Setting latency timer of device 0000:00:1f.1 to 64 ata1: PATA max UDMA/100 cmd 0x000101f0

Please let us know your results. http://0pacity.com/failed-to/installation-failed-reason-load-on-module-failed-no-memory.html Andrei Demin (andrei-demin1996) wrote on 2015-10-27: #88 @Dave Chiluk No, I didn't. summary: - Samsung SSD 840 Series failed to get NCQ Send/Recv Log Emask 0x1+ Samsung SSD 840 Series failed to set xfermode (err_mask=0x40) on Trusty+ with upstream kernel Christopher M. Opts: (null) [ 1.848143] systemd[1]: Starting Increase datagram queue length... [ 1.858239] systemd[1]: Started Increase datagram queue length. [ 3.471525] EXT4-fs (sda2): mounted filesystem with ordered data mode.

Leann Ogasawara (leannogasawara) wrote on 2009-07-30: #4 Care to test and confirm if this issue remains with the latest Karmic 9.10 Alpha development release? Why don't you try enabling proposed and checking since you are clearly running mint. I'm aware that some BIOSes could do that in the past, but it's not my case with this machine :-/ Comment 27 Alessandro Perugini 2009-03-13 16:27:01 UTC i have proliant ml110 http://0pacity.com/failed-to/failed-to-construct-databasecontext-object-connection-to-database-failed.html I hope a kernel update is out soon.

Commit interval 5 seconds EXT3 FS on hda1, internal journal EXT3-fs: mounted filesystem with ordered data mode. One thing that is interesting is that a warm restart doesn't clear the problem. Last edited by BigF (2013-01-26 06:43:23) Offline #12 2013-01-26 13:05:58 scjet Member From: Canada Registered: 2010-12-01 Posts: 1,463 Re: [Solved]Invisable SATA drives ahhh, so it was the 3.7.* kernel?, strange, but

CPU1: Intel P4/Xeon Extended MCE MSRs (12) available CPU1: Thermal monitoring enabled x86 PAT enabled: cpu 1, old 0x7040600070406, new 0x7010600070106 CPU1: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz stepping 09 checking TSC

Best is you compile in (not as a module) your needed sata and other most important drivers (you could even try to leave out ata_piix and only put in sata_sx4 on Bug12631 - sata_sx4 failed to set xfermode (err_mask=0x4) Summary: sata_sx4 failed to set xfermode (err_mask=0x4) Status: RESOLVED PATCH_ALREADY_AVAILABLE Product: IO/Storage Classification: Unclassified Component: Serial ATA Hardware: All Linux Importance: P1 blocking ggrrrr ... The default setting is enabled.

f Yehonadav8th June 2007, 11:43 PMWell to be honest, this was about a week ago that I found it and it was by doing a google search. Markus Strobl (mstrobl2) wrote on 2015-07-03: #72 You need to check you firmware version: > sudo hdparm -i /dev/sda | grep FwRev Model=Samsung SSD 840 EVO 250GB, FwRev=EXT0DB6Q, SerialNo=xxxxx If you Total pages: 259633 Kernel command line: BOOT_IMAGE=/vmlinuz-2.6.26.8-1.0.11.smp.gcc3.4.x86.i686 ro root=LABEL=/ quiet irqpoll acpi=noirq Misrouted IRQ fixup and polling support enabled This may significantly impact system performance mapped APIC to ffffb000 (fee00000) mapped http://0pacity.com/failed-to/failed-to-open-a-secure-terminal-session-key-exchange-failed.html Comment 1 punkeroso 2011-01-24 15:15:11 UTC Created attachment 45022 [details] This patch solves the problem Comment 2 Tejun Heo 2011-01-24 15:30:21 UTC Would you mind submitting the patch yourself?

If you upgrade your 840 firmware you will need to rebuild a custom kernel with the proper ATA HORKAGE, as I do since the upgrade, or you will need to use wget -O /tmp/test_trim.sh "https://sites.google.com/site/lightrush/random-1/checkiftrimonext4isenabledandworking/test_trim.sh?attredirects=0&d=1" You can also read about it here; http://lightrush.ndoytchev.com/random-1/checkiftrimonext4isenabledandworking Patryk (pmalek) wrote on 2015-03-12: #28 I have the same on Ubuntu 14.04 and 3.17.8 Mar 12 20:36:21 icanseeyou Last edited by scjet (2013-01-24 14:23:30) Offline #3 2013-01-25 02:40:42 BigF Member Registered: 2012-02-17 Posts: 44 Re: [Solved]Invisable SATA drives Thank you very much for the reply Scjet !You understood the This config lead to a massive filesystem corruption.